Брутална атака на олигарсите, не им пука за Пловдив
Автор: Любомир Минчев 10:27 / 13.01.2020Коментари ()24902
© Plovdiv24.bg
Официозът на общината, който се явява и официоз на олигархичния кръг около кмета Здравко Димитров, рисува с публикациите си пълната картина на предизборната битка в Пловдив, налагането на кандидатурата на Димитров за кмет и с каква цел. Откровено и ясно се посочва, че Иван Тотев е бил пречка пред олигархичния кръг, който издава официоза.

Така този кръг вече си има кмет и пътят за овладяването на града изглежда разчистен. Но това не е достатъчно. Пречи "наследството на Тотев“, което било ужасно мрачно, потискащо и връзва ръцете на колонизаторите. Та официозът иска да отвори прозорците и да влезе свеж въздух. Така иска олигархичният кръг, който се бореше за доверен кмет и си го избра.

Бруталната атака срещу ВиК-Пловдив и неговия шеф Спартак Николов е само част от сценария на кукловодите на кмета. Дори измислиха и конкурс за мястото на Николов, макар че мандатът му изчита през септември тази година. С мръсотии, спекулации и разлайване на кучетата ни внушават, че водното дружество в Пловдив е мафиотска организация, която скоро ще бъде разбита от агентите на ДАНС и МВР. Страховита картина, разкрита и разкодирана единствено от борците за нов модел на управление на Пловдив.

Новият модел включва и овладяване на водното дружество в Пловдив, което предстои да изпълнява Водния проект на града за милиони левове. Официозът и издателите му биха могли по-смело да кажат, че точно там ги стяга чепикът. Ако са смели, разбира се, а не само алчни.

Дали Здравко Димитров ще смогне да задоволи напълно претенциите на тези, които стоят зад избирането му за кмет? Задачата изглежда все по-сложна и непосилна.


Още по темата: общо новини по темата: 57
16.09.2022 »
03.05.2022 »
15.03.2022 »
01.12.2021 »
01.12.2021 »
17.03.2020 »
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница

Още новини от Аналитични новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/analizi/Brutalna-ataka-na-oligarsite-ne-im-puka-za-Plovdiv-928103
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.