Известна верига отваря още един магазин в Пловдив до дни, обеща атрактивни промоции!
Автор: Васил Динев 20:43 / 10.01.2020Коментари ()36362
© Plovdiv24.bg
Известна верига отваря още един магазин в Пловдив до дни, обеща атрактивни промоции! Става дума за веригата "T Маркет", която ще открие още един магазин в Пловдив. Събитието ще се състои на 14 януари /вторник/ от 8:00 ч. на ул. Васил Левски №3.

Новият обект е 83-ти за веригата магазини, която вече присъства в 40 града в страната. Той ще предлага на своите клиенти разнообразни и качествени хранителни продукти, голяма част от които са на български производители. "T Маркет" ще дава възможност на клиентите си ежедневно да се възползват от неговите атрактивни промоции и достъпни цени.

Магазинът ще има обичайната голяма зона за плодове и зеленчуци, витрина с топли ястия и продукти на грил, сектор за био и органик храни и зона с нехранителни продукти. На откриването ще присъства генералният директор на “Максима България" Петър Павлов и други ключови за компанията фигури.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Izvestna-veriga-otvarya-oshte-edin-magazin-v-Plovdiv-do-dni-obeshta-atraktivni-promocii-927666
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.