Защо булките не могат да стигнат до Дома на младоженците?
Автор: Адриана Георгиева 13:00 / 29.12.2019Коментари ()13276
© Plovdiv24.bg
Булки не могат да стигнат до Дома на младоженците, причината е забраната кмета на район "Централен" Георги Стаменов да се паркира пред сградата. Булка лично се оплака за проблема в Plovdiv24.bg.

"Коли не се допускат пред дома и трябваше да ходя до него на собствената ми сватба, а в същото време разрешават на служителите на ГРАО да паркират, където пожелаят" каза раздразнената младоженка. 

"След множество сигнали за злоупотреби с паркирането на улица "Христо Г. Данов" и около Дондуковата градина направихме контрол на достъпа. Има служител, който премахва скобите и допуска младоженците и гостите им по време на тържествата. След това ограничава достъпа отново" коментира районният кмет Георги Стаменов пред наш репортер.

По думите му, мястото се счита за площадно пространство и не може да бъде превърнато в паркинг. От Дома на младоженците разполагали с две постоянни паркоместа. Съвсем скоро с ремонта на Дондуковата градина, там ще бъде сменена и пътната настилка, която в момента е стара и проблемна.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Zashto-bulkite-ne-mogat-da-stignat-do-Doma-na-mladozhencite-924748
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.