Организацията на ГЕРБ в "Източен" с коледно тържество
Автор: Силвия Станева 15:42 / 15.12.2019Коментари ()3648
"През отиващата си година цялата структура на ГЕРБ в "Източен" работеше като един отбор и именно заради факта, че бяхме сплотени, днес отчитаме добри резултати" – с тези думи ръководителят на организация и кмет на района Иван Стоянов се обърна към членовете на коледното тържество.

"По време на предизборната кампания работихме заедно, проведохме стотици срещи с жителите на района, обяснявахме ясно и конкретно идеите си развитието", заяви той и подчерта добрите резултати на партията не само в "Източен", но и в целия град.

Иван Стоянов съобщи още, че през 2019 година районната структура се увеличила с 20 нови членове и допълни, че и през следващата година сред приоритетите в работата ще бъде привличането на млади хора, които споделят идеите на ГЕРБ и могат да допринесат със своята работа за възходящото развитие на Пловдив.

Кметът на район "Източен" и районен ръководител на ГЕРБ Иван Стоянов, общинските съветници Христина Кашилска и Емил Русинов отправиха своите пожелания за здрава, успешна и щастлива нова 2020 година.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Organizaciyata-na-GERB-v-Iztochen-s-koledno-turzhestvo-921967
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.