Пловдивчанин алармира за шофьори-вандали
Автор: Диана Бикова 09:10 / 01.12.2019Коментари ()6775
© Plovdiv24.bg
Липсата на паркоместа в града става все по-осезателна и принуждава някои собственици на автомобили да нарушават правилата. За случай на вандализъм от граждани и незаинтересованост от институциите сигнализира читател на Plovdiv24.bg

Възмутен съм как може групичка от собственици на няколко автомобила да правят каквото си искат. Мястото е до детската градина "Славей". Тези няколко автомобила на снимката са превърнали част от тротоара в техен паркинг. За да постигнат това, са увредили и общинска собственост (няма как да се докаже, че са те обаче). Става дума за това, че преди време бяха вкопани и бетонирани "пречки", които трябваше да не позволяват на автомобилните да се качват на тротоара.

С времето едната изчезна, а от скоро и още няколко са изкъртени и оставени встрани, за да не пречат и да имат повече място за качване и слизане от "паркинга" им. Подавал съм няколко сигнала към 3-то РПУ и общинска полиция да санкционират паркиралите там автомобили - нищо не се случи. Предлагам "пречките" отново да се бетонират там, за да видим дали отново ще изчезнат.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Plovdivchanin-alarmira-za-shofyori-vandali-918231
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.