Звездите от "Фермата" идват в Plovdiv Plaza Mall
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:29 / 25.11.2019Коментари ()9755
©
Пловдивчани ще имат възможност да се срещнат на живо с участници от всички сезони на "Фермата" и да премерят сили в едни от най-атрактивните игри от шоуто на 30 ноември (събота) в Plovdiv Plaza мол. Уникалното за Пловдив събитие е част от честването на първия рожден ден на търговския център и ще се проведе броени дни преди големия финал на "Фермата: Нов свят".

На специално изградената "Арена на дуелите" от Фермата в централния атриум ще се разиграят истински фермерски битки, а участници ще са посетителите на Plovdiv Plaza, редом с емблематични лица от предходни сезони на "Фермата".

Още от 11 часа водещите Иван и Андрей, в компанията на звездите от предаването, ще провокират гостите на търговския център да проверят себе си в игри като баланс на кубчета върху маси, кула от дървени карти, познай ракиите, кубчета, крака и платформи, менци и кобилица, стрелба с торбички с пясък, стрелба с топчета в кофи, слепците, въжета, маски и катинар и баланс с пръчки през трасе.

За участниците ще има много награди, а за гостите ще пеят Лилия Семкова от сезон 4 и Михаела Филева. Заедно с феновете свой личен празник ще празнуват и двамата водещи. Иван посреща своя 40-ти рожден ден, а Андрей ще отбележи своя имен ден!



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Zvezdite-ot-Fermata-idvat-v-Plovdiv-Plaza-Mall-916545
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.