Пловдивчанка: "Това е най-отвратителната гледка в евростолицата ни“
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:10 / 24.11.2019Коментари ()5726
© Plovdiv24.bg
Пловдивчанка изпрати сигнал до редакцията на Plovdiv24.bg със заглавие "Това е най-отвратителната гледка в евростолицата ни“. Даваме ѝ думата сега:

"Здравейте, пиша ви това писмо с желанието да изразя огромната си погнуса от гледката, на която се натъкнах в един подлезите на Цариградско шосе в Пловдив – по-точно този, който се намира на кръстовището с улица "Ландос“.

Исках да пресека през т.нар. съоръжение в четвъртък, за да не ме отнесе някой джигит по булеварда, но веднага се отказах и реших, че е по-добре да прескачам мантинели.

Мястото е меко казано отвратително – стълбите са затлачени с боклук от различен порядък – бирени кенчета, шишета от концентрат, пластмаси, найлони, като всичко беше на попара, потопено в дъждовна вода.

Реших да премина, но колкото по-надолу слизах, толкова по-тъмно ставаше. В средата на подлеза видях млада жена, която седеше на нещо като изтърбушен табуретка и май се опитваше да си накладе огън.

Хвана ме страх и бързичко се върнах на горната земя. Изпращам ви и кратко видео, което заснех. Дано се вземат някакви мерки, няма значение, че е етнически квартал – нали уж сме столица на културата“.



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Plovdivchanka-Tova-e-nai-otvratitelnatagledka-v-evrostolicata-ni-916200
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.