Брайън Адамс се раздаде в Колодрума
Автор: Диана Бикова 10:13 / 15.11.2019Коментари ()4880
Канадската суперзвезда Брайън Адамс вдигна на крака публиката в пловдивската зала Колодрума с любимите парчета на българските си фенове, предаде репортер на Plovdiv24.bg

Концертът в Пловдив е част от световното турне на световноизвестния изпълнител Shine A Light. Феновете пяха заедно с него хитовете "I need somebody", "Can't stop this", "Run to you", "Shine a light", "Please Forgive Me"... 

"Казвам се Брайън, за първи път съм във вашия град. Искам да го разгледам утре,  имате ли работа?", пита публиката и помаха от сцената, а хората в залата отговориха с аплодисменги. 

Световното турне на Shine A Light е посветено на последния едноименен четиринадесети студиен албум на звездата. Обиколката стартира по-рано тази година и до момента премина през най-големите арени в САЩ, Южна Америка, Австралия и Нова Зеландия. В Пловдив канадската звезда идва с екип над 50 човека и повече от 15 тира техника. Музикантът идва със собствен екип готвачи, които се грижат за специалното му хранително меню.

Адамс е един от най-успешните музиканти в световен мащаб. С над 65 милиона продадени копия, първи места в класации в над 40 държави и множество разпродадени турнета по света, зашеметяващата кариера на музиканта продължава вече повече от 30 години.

Концертът се осъществи с подкрепата на Община Пловдив, като част от Календара на културните събития на Община Пловдив за 2019 г.



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Braiun-Adams-se-razdade-v-Kolodruma-913995
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.