Веселина Ботева се отказа от Общинския съвет на Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:00 / 15.11.2019Коментари ()14329
©
За нова промяна в състава на Общинския съвет на Пловдив научи Plovdiv24.bg. Веселина Ботева - директор на дирекция "Социална политика“ в община Пловдив преди изборите, избрана за общински съветник от листата на "Кауза Пловдив", написа във Фейсбук снощи, че се отказва от поста:

"Скъпи приятели, времето ме е научило, че трябва да правя разлика между знанието и мъдростта. Първото ни е необходимо да преживяваме, а второто – да живеем. Във всяка възраст човек придобива знания, но е необходимо да проявява и сензитивност, за да взима мъдри решение.

След като съм научила много уроци, смятам, че взетото днес решение от мен е мъдро. Желая да остана на настоящата си работа и да бъда част от този екип, за това няма да стана част от Общинския съвет. Има още много какво да се желае в социалната сфера, има още много несвършена работа, има още много недовършени задачи.

Стига човек да има желание и воля, може да постигне много мечти. Работата, която върша, е една от мечтите ми. Всеки ден е благословен, защото имаме уникалния шанс да правим нещо за обществото, в което живеем и да учим децата си да бъдат хора. На нашето бъдеще - децата ни, дължим много!"...


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Veselina-Boteva-se-otkaza-ot-Obshtinskiya-suvet-na-Plovdiv-913964
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.