28 преподаватели от "Източен" получиха грамоти от районната администрация
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:50 / 20.05.2009Коментари ()2004
©
28 директори и преподаватели от всички учебни и детски заведения в район "Източен" бяха отличени с грамоти по повод 24-ти май - Деня на славянската писменост и българската култура. На специална церемония в парк-хотел "Империал" кметът Иван Тотев поздрави учителите от района и връчи поздравителни адреси на отличените.

"Колкото и да Ви дава държавата, тя винаги ще бъде длъжница към Вас. Затова трябва да приемете един поклон от обществото за това, което правите", обърна се към присъстващите главният експерт по образование в районната администрация Стефка Симеонова. Самата тя бе силно развълнувана от поздравителния адрес, с който бе отличена от кмета на "Източен" Иван Тотев и заместник-кмета Петър Петров за работата и професионализма й.

Своя песенен поздрав към учителите поднесе третокласничката Нели Солакова. Талантливото момиче е спечелило множество национални музикални награди и с благотворителен концерт е помагала на свои връстници в нужда. Затова от името на районната администрация Тотев й връчи специална награда.

Гости на празника в район "Източен" бяха директорът на Регионалния инспекторат по образованието Александър Буздрев, директорът на РИОКОЗ д-р Янка Барганова, общинският съветник доц. Павлина Кацарова и други.


(с) ПОТВ


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/28-prepodavateli-ot-Iztochen-poluchiha-gramoti-ot-raionnata-administraciya-91314
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.