Внезапно почина 13-годишна звезда от Холивуд и Бродуей
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:16 / 12.11.2019Коментари ()5725
©
В САЩ внезапно почина 13-годишната Лоръл Григс. Въпреки младата си възраст, тя вече бе много известна актриса. На 6-годишна възраст Лоръл играе на Бродуей и то в знаменитата постановка на "Котка върху горещ ламаринен покрив“. По-късно тя участва във филми, а нейни партньори са такива звезди като Скарлет Йохансон, Кристен Стюарт, Стив Карел, пише The New York Times, цитиран от "Блиц".

Лоръл Григс също така участва в популярни американски телевизионни проекти, сериали и във филма на Уди Алън "Социален живот“. Роднини на актрисата съобщиха, че причината за смъртта е астматичен пристъп. Лекарите се опитали да спасят момичето, но не успели. Лоръл се е борила с астмата в продължение на около две години, каза баща й Анди Григс пред CNN. Въпреки че тя изглеждала добре месеци наред, баща й е уточнил, че той постоянно я е водил на медицински прегледи.

"Тя никога не се задоволяваше с постигнатото, винаги репетираше движения и нови неща“, казва баща й. Когато той й предлагал да се отпусне и да си почива, понеже е научила добре ролите си, тя казвала: "Тате, не много хора получават такъв шанс“.

Потребителите в социалните мрежи и феновете на киното и изявите на младата звезда са шокирани от внезапната й кончина. Под фотографията, която Григс публикува в Instagram само преди 2 седмици, те оставят своите съболезнования.


Още новини от Любопитни новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Vnezapno-pochina-13-godishna-zvezda-ot-Holivud-i-Broduei-913008
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.