Катастрофа с мотоциклетист блокира булевард "Санкт Петербург"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:14 / 19.05.2009Коментари ()6150
Мотоциклетист е бил блъснат преди малко по-малко от час на булевард "Санкт Петербург" пред "Метро", предаде репортер на Plovdiv24.bg. Инцидентът е тежък, но към момента няма официална информация за състоянието на мотоциклетиста, както и за причините за инцидента от ресорните институции. Тежката катастрофи блокира движението по един от най-натоварените булеварди в час пик, след като се наложи полицията да блокира двете най-леви ленти от платното в посока към Тракия. 

Читател на Plovdiv24.bg, който е бил очевидец на инцидента съобщи, че мотоциклетистът се е забил в задната част на лек автомобил Опел Кадет с пловдивска регистрация. Самият мотоциклетист е бил контактен след инцидента, като е имал контузия на дясната ръка.

Допълнително за усложняването на ситуацията спомогна и друга катастрофа. Три автомобила се сблъскаха на кръстовището на бул."Санкт Петербург" и ул."Лев Толстой" в същото платно на булеварда. Верижната катастрофа обаче е лека и по първоначална информация няма пострадали, а материалните щети са леки.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Katastrofa-s-motocikletist-blokira-bulevard-Sankt-Peterburg-91149
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.