Полиция и частен съдебен изпълнител на "Кукленско шосе"
Автор: Васил Динев 10:28 / 05.11.2019Коментари ()8126
©
Полиция и частен съдебен изпълнител са в момента на "Кукленско шосе" 28 заради събарянето на три незаконни постройки, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Екипи на Първо районно също са на мястото.

Припомняме, че още миналата година в администрацията на район "Южен" бе входирано заявление от собствениците на имота - наследниците на фамилията Калпакчиеви. В писмото им се посочваше, че желаят да премахнат стари и негодни за обитание сгради.

"Уважаеми дами и господа, желаем да направим обществено достояние проблем, който засяга около 30 семейства, които живеят в малки жилищни сгради с административен адрес Пловдив, бул.“Кукленско шосе“ 28. Живеем на посочения адрес от повече от 35–40 години, притежаваме настанителни заповеди от бившия керамичен завод "Тракия", тъй като постройките са се ползвали за жилища на работниците.

Всеки имот има зачислен водомер, имаме и електромери. Молим за Вашето съдействие - в част от постройките, които заплашват, че ще събарят, живеят около 12 семейства, които ще останат на улицата без подслон. За нас остава неизвестно кой има претенции към имотите и въз основа на какви документи. Живущите ще браним своите домове и няма да допуснем техника", заявиха още тогава с писмо до нашата редакция потърпевшите.

Очаквайте развитие по темата!



Още по темата: общо новини по темата: 3
05.11.2019 »
25.03.2019 »
14.11.2018 »

Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Policiya-i-chasten-sudeben-izpulnitel-na-Kuklensko-shose-911232
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.