Ивайло Шопски: Основната ми задача във "Фермата" беше да разказвам за българската история
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:51 / 20.10.2019Коментари ()21934
©
Снощи на Арената на "Фермата: Нов свят" един срещу друг се изправиха двамата най-отявлени противници сред участниците  - Димитър Караиванов и Ивайло Шопски. Те разрешиха конфликта си в дуел, който се случва за първи път в шоуто. И както във всяка игра - имаше победител и победен. Фермата завинаги напусна Ивайло Шопски.

Той сподели пред "Тази събота и неделя" по bTV, че шоуто за него е било букет от емоции, а конфликтите му с Димитър са били породени от обърканите му послания и несъответствия в казаните неща.

"Не обичам да ме лъжат", каза Шопски.

Според него в състезанието е победил по-добрият, като поясни и че той не е изучавал или гледал никога дуелите във "Фермата", а основната му задача била да разказва за българската история.

Шопски обясни, че любовта към българското минало се заражда още в ученическите му години, а пътуващото му читалище "Бащино огнище" днес има над 140 мероприятия в страната.



Още новини от Любопитни новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Ivailo-Shopski-Osnovnata-mi-zadacha-vuv-Fermata-beshe-da-razkazvam-za-bulgarskata-istoriya-907098
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.