Първа снимка от ада преди Маказа! Свидетел: Имаше откъсната ръка, загинал, пострадал и 4 смачкани коли
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:20 / 16.08.2019Коментари ()26624
© Фейсбук
От регионалния пресцентър на МВР потвърдиха новината за зверската катастрофа, която стана преди минути на пътя за "Маказа“. Има  загинал човек, временно е затворен главният път към ГКПП.

Тежкото пътнотранспортно произшествие е станало на разклона за село Великденче по пътя за ГКПП "Маказа“ днес около 15,45 часа, посочват от Областната дирекция на полицията. Временно е затворен главният път към граничния пункт, а движението се отклонява през Джебел за Кирково. По първоначални данни сблъсъкът е между четири автомобила, има загинал и пострадал. На мястото на произшествието са екипи на полицията, на Центъра за спешна помощ и на пожарната служба в Джебел.

"Огромна трагедия. Пътувахме за Гърция и това, което видяхме, е като в ужасен филм за високи скорости. Смачкани "Мерцедес", "Пасат", "Кемпер" и мисля, че БМВ. Имаше откъсната ръка, не мога да дойда на себе си", разказа пред "24Родопи" очевидец на зверската катастрофа.


Още новини от Регионални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/regionalni/Purva-snimka-ot-ada-predi-Makaza-Svidetel-Imashe-otkusnata-ruka-zaginal-postradal-i-4-smachkani-koli-891053
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.