Форум обсъжда как се развива пазарът на имоти в Пловдив
Автор: Васил Динев 12:21 / 17.05.2019Коментари ()2385
© Plovdiv24.bg
Как се развива пазарът на имоти в Пловдив и кои ще са най-търсените жилища в града и региона през тази година. Това са част от темите, които ще бъдат дискутирани на предстоящата бизнес закуска на Imoti.net в Пловдив, която ще се проведе на 20 май в града под тепетата.

По време на закуската брокери ще представят последни данни за развитието на имотния пазар във втория по големина град в България. Освен това експертите ще дадат и данни за това какви са най-честите изисквания на купувачите и какви суми са готови да платят, за да придобият собствен дом в града и региона. Банкови експерти пък ще коментират как най-често купувачите финансират сделките си.

Във фокуса на предстоящата бизнес закуска ще бъде конкурентността като ключов фактор за устойчиво развитие на сектора. Снежана Стойчева, мениджър на Imoti.net ще представи най-новите услуги за реклама, които сайтът предлага. Специалисти ще обяснят как различните дигитални услуги подпомагат бизнеса с недвижими имоти и ще представят най-новите софтуерни решения.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Forum-obsuzhda-kak-se-razviva-pazarut-na-imoti-v-Plovdiv-869978
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.