Много красиви девойки накуп в оборотен пловдивски нощен клуб
Автор: Васил Динев 12:51 / 02.04.2019Коментари ()22326
Страхотно събитие предстои да се случи в града под тепетата. Участие на международния конкурс Мис Балкани 2019, награди за над 5000 лв. и предложения за участия и кариера обещава новосъздадената агенция "Топ Моделс" на претендентките за титлата Мис Пловдив 2019.

Решени да разбият стереотипите под девиза "Естественото е различно", новите лицензианти на Мис Пловдив, Мис Русе, Мис Варна, Мис Велико Търново и Мис Балкани подготвят първото си издание за сезона във водещия нощен клуб "Сикретс" с кастинг на 7 април от 16:00 часа.

За организацията са ангажирали актрисата и певица NIKKA с нейната продуцентска къща "Ник Фит продъкшън", която привлече като съмишленици заместник-кмета по младежта и спорта Георги Титюков и телевизионния продуцент и промотор на силовите спортове Кирил Вълчев - Скалата.

Одобрените участнички ще получат професионални фотосесии и видеоклипове предназначени за интернет гласуване, което ще стартира месец преди планираната дата за провеждането на събитието, която за сега е 6 юни. Замислен е нестандартен сценарий за подготовка и комплексна оценка, включваща визия, умения и таланти. Екип на Plovdiv24.bg ще следи отблизо вълнуващите приключения на младите претендентки за титлата.



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Mnogo-krasivi-devoiki-nakup-v-oboroten-plovdivski-noshten-klub-859924
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.