Възстановяват плуването в ОУ "Димитър Матевски" в "Тракия"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:31 / 13.02.2019Коментари ()8220
©
Възстановяват плуването в "Тракия", райкметът се надява до края на учебната година басейнът в училище "Димитър Матевски" да работи. Това заяви самият той пред журналисти, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

По думите на Костадин Димитров в училището и по-конкретно в сградата с басейна и физкултурния салон открили теч на вода за около 2000 лева месечно. Този проблем е отстранен, поставени са нов водомер, както и водопровод и течът е спрян.

"Лично участвах в комисиите на Общинския съвет и вече има процедура за избор на наемател на басейна в "Димитър Матевски". Тя трябва да се одобри от ОбС и след 14-дневен срок да бъде подписан договор", разясни райкметът Димитров. И допълни, че наемателят на басейна ще трябва да сложи водомер, топломер и т.н. отделно от физкултурния салон. Изрази надежда, че до края на учебната година басейнът ще приема плувци. За учениците от първи до трети клас посещенията ще са безплатни, а за останалите входът ще е 3 лева. За външни лица каква да е цената ще определи наемателят.



Още по темата: общо новини по темата: 2
13.03.2019 »
12.02.2019 »

Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Vuzstanovyavat-pluvaneto-v-OU-Dimitur-Matevski-v-Trakiya-849220
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.