Извратенякът Иван, който се гаври с малки момиченца, влиза в затвора за 9 години
Автор: Васил Динев 18:21 / 07.02.2019Коментари ()5018
© Plovdiv24.bg
Извратенякът Иван Михалев, който на три пъти е блудствал с 11-годишно момиче в бургаския ж.к. "Меден рудник", ще лежи в затвора 9 години и 4 месеца при първоначален строг режим. Това реши преди минути Бургаският окръжен съд, предава репортер на Burgas24.bg.

Тричленен съдебен състав уважи гражданския иск в размер на 4 хиляди лева за претърпени неимуществени вреди на пострадалата, представлявана от своите родители.

Припомняме, че 65-годишният педофил се опита да задоволи мераците си при условията на продължавано престъпление. На три пъти той извършил действия с цел да възбуди и удовлетвори собственото си полово желание без съвкупление по отношение на лице, ненавършило 14- годишна възраст, като блудството представлява опасен рецидив.

Съдът обаче оправда подсъдимия по обвинението - деянието да представлява особено тежък случай. Присъдата на Окръжен съд – Бургас може да бъде обжалвана или протестирана в 15-дневен срок пред въззивна инстанция.


Още новини от Национални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Izvratenyakut-Ivan-koito-se-gavri-s-malki-momichenca-vliza-v-zatvora-za-9-godini-847959
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.