Читател: Внимавайте, когато купувате кола! Ето така ни лъжат!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:00 / 26.01.2019Коментари ()60359
©
Читател на Plovdiv24.bg алармира за нещо, с което в България може би сме свикнали - манипулирането на километраж на колите. Основно това се прави, за да се намали пробегът на съответната кола и тя да се продаде за повече пари. Има естествено и начини за проверка. Така например читателят ни е проверил даден автомобил, като се е натъкнал именно на манипулация. Заради това дава гласност чрез сигнал до нас:

"Искам да подам сигнал, на който да се даде възможно по-голяма гласност. Автотърговец или частно лице (не съм сигурен) продава автомобил Волво с датска регистрация, като в обявата е посочена информация за изминати 160 000 км. След моя проверка в датската система за технически прегледи излезлезе следната информация - 27. 11. 2018 е преминат технически преглед и са записани 437 000 км. Това са показания в момента на инспекцията.

За пореден път се убеждавам в идиотската наглост на българския автотърговец. Сега някой обикновен човек ще му хареса колата и ще бъде долно излъган. А после, като започнат безумните и скъпи ремонти, ще се пита защо".


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Chitatel-Vnimavaite-kogato-kupuvate-kola-Eto-taka-ni-luzhat-844945
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.