Народът лудна по най-старата хазартна игра у нас, психолози с важно предупреждение
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:23 / 24.01.2019Коментари ()10423
© ПОТВ
Джакпотите в игрите на ТОТО 2 достигнаха умопомрачителната сума 11 445 000 лева. Повече от месец се трупат парите в спортния тотализатор и така след всеки непаднал джакпот мераклиите да грабнат голямата сума се увеличават. Засилен интерес към лесно и бързо забогатяване регистрират тото пунктовете заради големия джакпот в играта 6 от 49, който вече е 7 500 000 лева.

Служителки от Пловдив разказват, че имат много редовни клиенти, които с години играят с едни и същи числа, но не са печелили. Заради апетитната сума в най-старата хазартна игра у нас през последния месец се появили и хора, които за всеки тираж пускат само по една колонка за по левче.

Ако птицата на щастието кацне на рамото ви и спечелите джакпота, бъдете много внимателни, предупреждават социални психолози и икономисти. Най-честите грешки са неразумно харчене и отдаване на пороци, заради което може да загубят дори семействата си. Имайте предвид, че щастието невинаги е свързано само и единствено с парите.

Източник: ПОТВ


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Narodut-ludna-po-nai-starata-hazartna-igra-u-nas-psiholozi-s-vazhno-preduprezhdenie-844457
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.