Дюнерджия насече на парчета красивата си дъщеря заради професията й
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:52 / 24.01.2019Коментари ()16726
Служител на дюнерджийница е арестуван, след като тялото на дъщеря му било открито нарязано на парчета. Хасан Услу е заподозрян за убийството на 32-годишната си дъщеря Дидем, която е била танцьорка, съобщава "Сън“. Услу разчленил тялото, използвайки ножа, с който реже месо за дюнери. Майката на жертвата – Сати Услу, и по-малката й сестра Озлем също за задържани от полицията в Одрин за кървавото престъпление. По-късно Озлем е освободена.     Разчлененото тяло на танцьорката е намерено увито във вестници в близката гора от събирач на шишарки.

Полицията използвала кучета, за да намери останалите части от тялото, всички отрязани много прецизно с точни удари. Тъкмо това накарало разследващите да се насочат към бащата на жертвата. Той бил арестуван след претърсване на дома му заедно с други членове на семейството. Твърди се, че Услу е признал, че е убил дъщеря си след скандал вкъщи, най-вероятно заради професията ѝ. След като бил отведен в гората, той показал местата, където скрил частите от трупа.


Още новини от Международни новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/mejdunarodni/Dyunerdzhiya-naseche-na-parcheta-krasivata-si-dushterya-zaradi-profesiyata-i-844397
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.