Симфоничен метъл ще звучи в Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:15 / 12.12.2018Коментари ()2885
©
За втори път Пловдив ще е домакин на българския фестивал за симфоничен метъл. В античната зала на Военния клуб среща ще си дадат най-утвърдените през последните години български банди в този стил на музиката. На 16 декември от 18,00 часа на сцената ще се качат Aegonia (София), Bendida (София), Enthronement (Пловдив), Ghost Warfare (Хасково), Mystica (София), The A.X.E. Project (София). За първи път на симфоничната сцена ще се качат и утвърдените Claymore (Русе), които са специални гости на събитието.

Всичките банди ще представят своята авторска музика в един своеобразен маратон в рамките на деня. Зимната симфоник приказка ви очаква. Всички фенове на стила ще имат възможност да се снабдят с артикули на бандите от мърчандайз секцията, която ще бъде обособена в залата. Каним всички почитатели на родният симфоничен метъл да подкрепят любимите си банди и заедно с тях да се потопят в една приказна атмосфера. Вратите се отварят в 17:30 ч.

Билети вече се продават в Music Center / Музикален Център, ул. "Отец Паисий" 3, Пловдив. Първите 100 билета ще са на цена от 10 лева. След изчерпването им цената за билет става 12 лева. В деня на фестивала във Военния клуб цената ще бъде 15 лева. За по-голям комфорт на феновете и по-добрата организация на фестивала местата в клуба са ограничени до 500.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Simfonichen-metul-shte-zvuchi-v-Plovdiv-834760
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.