Лоша новина долетя от Пловдив за всички българи, които искат в САЩ!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:48 / 30.11.2018Коментари ()21507
©
Визите за посещение на САЩ скоро няма да отпаднат. Това заяви в Пловдив посланикът на САЩ в България Ерик С. Рубин, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Той обясни, че Америка прави всичко възможно, за да улесни процесът на кандидатстване и получаване на визи.

"Хиляди българи кандидатстват за визи ежегодно, включително и 5 000 млади българи, които кандидатстват за летните студентски бригади. Така че правим всичко възможно този процес да е възможно най-опростен, но ако трябва да съм максимално честен, не виждам визите в близко бъдеще да отпаднат", поясни Ерик Рубин.

Той отказа да коментира вътрешнополитически теми, но взе отношение за изтребителите F16. По думите му САЩ подкрепя проекта за модернизация на военните сили, а военните самолети са аспект в тази насока за модернизация. Освен това F16 биха били едно чудесно решение по отношение на цена, на оперативна съвместимост.

Посланикът на САЩ у нас откри обновената сграда на ОУ "Душо Хаджидеков" в Пловдив заедно със зам.-кметът Стефан Стоянов.



Още новини от Национални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Losha-novina-doletya-ot-Plovdiv-za-vsichki-bulgari-koito-iskat-v-SASht-832034
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.