Пловдивски ученици попаднаха в престижен алманах
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:57 / 28.11.2018Коментари ()5342
© Plovdiv24.bg
Алманахът "Успелите деца на България" на фондация "Димитър Бербатов" е ежегодно луксозно издание, представящо членовете на годишния клуб и техните успехи. Натежал от отличия и победи, той вече е притежание на изявените деца, които заслужават уважение и признание. На корицата му е талантливата пловдивска ученичка Демира Недева, постигнала високи успехи в областта на математиката. За престижни награди в национални и международни литературни конкурси в него са включени имената и постиженията на шестима ученици от ОУ "Стоян Михайловски" – възпитаници на Горица Петрова, старши учител по български език и литература. Това са седмокласниците Весела Бонева, Ели Маркачева, Илия Чалъков, Михаела Александрова, Полина Пенчева и Христина Калъчева.

Алманахът е подарък за всяко дете, представено в него. Целите на проекта "Успелите деца на България“ са да създава сред децата нагласа на уважение към успеха; да стимулира развитието им в различни области; да ги мотивира да търсят изява; да намалява агресията и насилието сред подрастващите чрез пренасочване на енергията им в градивна посока.

Димитър Бербатов и екипът на фондацията искат учениците, които развиват способностите си и печелят награди, да знаят, че трябва да са особено горди с тях. Надяват се повече хора да научат какви чудесни деца има България! Вярват, че тези деца са утрешните успели българи, а днес – лидерите в своите училища!


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Plovdivski-uchenici-popadnaha-v-prestizhen-almanah-831331
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.