Костадин Димитров награди победител в кампанията "Регистрирай куче и спечели награда"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:00 / 01.11.2018Коментари ()2598
©
Още един собственик на новорегистрирано куче в "Тракия“ бе отличен в кампанията  "Регистрирай куче и спечели награда" на Община Пловдив, съобщи кметът на района Костадин Димитров. Това е Катерина Попова, стопанин на голдън ретрийвъра Сара. Генерираният на случаен принцип от електронната система на Община Пловдив картон № 8150 за новорегистрирано куче им донесе предметни награди, които включват легло, шампоан, четка и други аксесоари за Сара.

Кампанията  "Регистрирай куче и спечели награда" се провежда за четвърта поредна година и е насочена е към собствениците, които стриктно спазват разпоредбите и надлежно декларират притежаването на домашните си любимци. Целта на кампанията е да стимулира активността на стопаните в това им задължение. 

Предвидено е 12 изрядни притежатели на кучета, да получат пакет подаръци за своя любимец /разнообразни аксесоари и груминг услуги/, ако до 10-ти декември 2018 г. регистрират своя домашен любимец в районната администрация по местоживеене.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Kostadin-Dimitrov-nagradi-pobeditel-v-kampaniyata-Registrirai-kuche-i-specheli-nagrada-825216
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.