Див екшън в "Смирненски"! Смляха от бой млад мъж пред жени и деца!
Автор: Васил Динев 14:39 / 20.09.2018Коментари ()41063
Бързо производство за нанасяне на телесна повреда по хулигански подбуди е образувано срещу 34-годишен мъж. Вчера към 19 часа във Второ РУ бил получен сигнал за спречкване между водачите на два автомобила след катастрофа с незначителни материални щети на ул. "Рая“.  На място било изяснено, че виновният шофьор, 34-годишен криминално проявен, бил нанесъл удари на другия участник, на 38 години. В резултат на побоя мъжът не е пострадал сериозно. Спрямо нападателя му е взета 24-часова мярка за неотклонение. Това съобщиха от ОД МВР Пловдив.

Plovdiv24.bg научи обаче, че екшънът се е разиграл в комплекс от затворен тип в "Смирненски", а именно Магнолия гардънс. Истинската причина за възникването на конфликта не е пътнотранспортното произшествие, а забележка от страна на по-възрастния мъж към приятелката на другия участник за паркирана кола.

Явно обидена от репликата, младата жена повиква приятеля си, който първоначално удря с джипа си колата на 38-годишния, след което го вижда и започва да му нанася множество удари. Всичко това става пред погледите на десетки свидетели, включително майки и малки деца, играещи на близката площадка. Нещо повече - дори детето на пострадалия вижда всичко с очите си, защото също е било там.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Div-ekshun-v-Smirnenski-Smlyaha-ot-boi-mlad-muzh-pred-zheni-i-deca-816638
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.