Дамска агресия на кръстовище в Кючука! Катастрофата бе много близо
Автор: Васил Динев 10:44 / 24.08.2018Коментари ()22038
Читател на Plovdiv24.bg е станал свидетел на интересна ситуация в Кючука. Публикуваме съобщението му без редакторска намеса:

Здравейте, уважаема медия. Знам, че на всички ви се случва ежедневно да попадате в подобни ситуации, като минаване на червено или отнемане на предимство. Причината, поради която ви пращам това видео, е друга. Мястото, ако има изобщо значение, е кръстовището на ул. "Стефан Стамболов" и ул. "Георги Кондолов". "Дамата" с нисана, която едва не предизвика катастрофа, опитвайки се да отнеме предимството на другата дама, в дясно от нея, започна да маха с ръце, да крещи и да надува клаксона. Не стига, че не знае правилника, ами прояви и агресия. Това ми се случва няколко пъти в последните дни. Чудя се, ако бяха двама мъже и този, който е сгрешил, започне да се кара, псува и надува клаксона, как можеше да изглежда видеото? Оставям отговора на въпроса ми на въображението ви.

На всеки може да се случи да сгреши. Човешко е да се прощава. Понякога, когато сме в правото си е нормално да се ядосаме, зависи от момента и ситуацията. Но е недопустимо, когато сме заблудени и си мислим, че сме безгрешни, да се саморазправяме с околните и да ги съдим. Скоро ще станем като в Дивия запад - на ти пистолета и значката, оправяй се...

Plovdiv24.bg напомня, че са публикувани подобни ситуации, под формата на въпрос към шофьорите. Можете да видите подобна тук.



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Damska-agresiya-na-krustovishte-v-Kyuchuka-Katastrofata-be-mnogo-blizo-811219
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.