Парти екстаз в Megami Club Plovdiv
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:10 / 23.07.2018Коментари ()4212
Megami Club
бул. "Христо Ботев" N84

5 коментара за Megami Club
Megami Club Plovdiv посвети изминалата седмица на жените и на всичко, което те харесват. Силно женско беше и звездното присъствие в Богинята на нощния живот.

В сряда, като за начало, пя Яница. Звездата представи в Megami Club Plovdiv своята нова песен "Отмъстителката", която публиката много хареса. "Хулиган"- ката на попфолка, както вече наричат Джена заради едноименния й нов хит, беше гост на Megami Club Plovdiv в четвъртък вечер. Певицата се е доказала през годините като любима ипълнителка на хиляди почитатели, които я аплодираха в Богинята на нощния живот.

Една от най-новите попфолк звезди Лорена имаше удоволствието и честта да направи първото си участие в Megami Club Plovdiv. Звездата вече има няколко хита, с които спечели сърцата на вече много почитатели. Лорена се представи перфектно в петък вечер на сцената на Богинята на нощния живот и впечатли с професионализма си.

В края на женската седмица в Megami Club Plovdiv се състоя кулминационното събитие "Women Like It". Екстазът е гарантиран от Megami Club Plovdiv тази седмица. Ето защо...

Богинята на нощния живот ще има една единствена цел тази седмица и тя ще е да ви докара до състояние на екстаз. Гарантираме, че това ще се случи. Откъде сме сигурни ли?! Ето защо:

Една от най-новите и изключително бързо набиращи популярност поп фолк певици Джулия ще сложи началото на "Ecstasy" седмицата. Заповядайте в сряда. Входът ще е свободен за студенти.

Самата тя - Галена ще вилнее в Megami Club Plovdiv в четвъртък. Нейното гостуване ще бъде паметно, тъй като звездата ще представи пред пловдивската публика най-новата си песен "Маракеш", дует с Цветелина Янева. Партито ще е със свободен вход за студенти.

Най-големият купонджия и шегаджия сред поп фолк певците - Константин ще ви накара да изпаднете в парти екстаз в петък. А в събота ще се проведе кулминационното "Ecstasy" DJ party. Не го пропускайте!
Рекламна публикация
РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Parti-ekstaz-v-Megami-Club-Plovdiv-804645
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.