Подигравка! Пловдивчанин не можа да повярва какво му се случи пред КАТ!
Автор: Васил Динев 17:14 / 06.07.2018Коментари ()57200
© Plovdiv24.bg
Пълен абсурд на паркинга на КАТ Пловдив - за това информира току-що редовен читател на Plovdiv24.bg. Нека чуем за какво по-точно става дума: "Здравейте, пиша Ви във връзка с нередност, която ми се случи днес на паркинга на КАТ - Пловдив. След закупуване на автомобил с пловдивска регистрация, отидох до КАТ - Пловдив, за да изкарам талон на мое име.

Пред сградата на КАТ има три паркинга, като единият е за служители, вторият е за регистрация и пререгистрация на автомобили, а третият е свободен. Тъй като третият беше пълен, реших да паркирам на този за регистрации и пререгистрации. Намерих гишето, на което пише "За пререгистрация" и подадох документи.

Дотук всичко беше поносимо, въпреки огромните опашки. Когато тръгвах обаче открих на стъклото си талон за неправилно паркиране. Отидох до човека, който лепеше и на друг автомобил и му обясних, че аз съм спрял на паркинг за пререгистрация, защото съм пререгистрирал автомобил. Получих следното обяснение:

"Табелата е объркана. Този паркинг е само за нови регистрации. Знаеш ли колко като тебе се бъркат и цял ден им лепя глоби?"

Прилагам Ви снимка на гореспоменатата табела. Надявам се да публикувате статия, за да може читателите Ви да не изпаднат в ситуация, подобна на моята".


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Podigravka-Plovdivchanin-ne-mozha-da-povyarva-kakvo-mu-se-sluchi-pred-KAT-801392
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.