Нови твърдения за смъртта в Кючука и двойната игра на фаталната дознателка
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:34 / 07.06.2018Коментари ()66944
Във връзка с убийството в "Кючук Париж" в момента се работи по основната версия, че в деня на убийството дознателката Люба е извикала полицая Добромир в Пловдив, потвърдиха и разследващи. В този момент полицаят бил при учителката в Карлово. Това е жената, с която допреди 2-3 месеца Лазаров живеел на семейни начала. Връзката му с Люба обаче била сериозна, той е споделял с близки хора, че е влюбен в дознателката, имали сериозни планове за бъдещето. Тя му е обещавала, че ще се раздели с командоса Ангел Желязков, с когото живеела в Пловдив. Ходила е в Сопот, в дома на полицая, крила се е от външни хора, но близки на Лазаров са знаели за тази тайна връзка.

Именно заради любовта си към Люба Добромир казал на учителката, с която живеел на семейни начала от няколко години, че иска да продължи живота си с друга жена. Разделили се, но той посещавал учителката. Люба Алексова обаче е манипулирала и Добромир, и Ангел. Лъгала ги е и двамата, имала е паралелна връзка с тях. В деня, в който Люба го извикала в Пловдив, Добромир казал на бившата си изгора, че отива да къщата си в Сопот и заминал за града под тепетата. За съжаление това е било последното му пътуване в живота. По непотвърдена информация на "Блиц", Люба и Лазаров са пили кафе в Пловдив, говорили са. Ангел Желязков се е обадил на любимата си, накарал я да го вземе отнякъде.

Именно тук се разминават твърденията и на разследващи, и на защита. По време на мярката се твърдеше, че Добромир е причакал пред входа командоса и Люба. Сега твърденията са съвсем други. Това предстои да изясни разследването. Не е ясно след като Люба е взела с кола военния, къде е бил Лазаров, как точно е възникнал скандалът.  Близки на жертвата твърдят, че линейката е извикана прекалено късно и че не военният, както бе оповестено, а Люба е извикала Спешна помощ.

В Сопот продължават да са в скръб и още по-голямата болка е, че незнаят истината за страшната драма. В Пловдив, в квартал "Кючук Париж“, на бул. "Ал. Стамболийски“ , съседите изобщо не са виждали командоса, нито фаталната дознателка Люба. От момента, в който Ангел Желязков беше освободен от Военен съд от арест с мярка подписка, той не се е прибирал в апартамента си. Съседите твърдят, че живеел при брат си. Няма следа и от Алексова, която вероятно живее в квартирата си в село Крумово или при майка си. 

"Утре полицаят Добромир Лазаров щеше да навърши 45 години. Беше най-лъчезарният, добър и усмихнат човек на света. Искаме най-тежкото наказание за убиеца му. Утре, вместо да празнуват, роднините му ще отидат на гробищата да го прелеят. Бог да прости нашият приятел и колега. Той е бил невъоръжен, борил се е с командоса, който е извадил нож. Настояваме убийството да се разглежда като тежко умишлено“, коментираха пред репортера ни приятели на Лазаров.



Още по темата: общо новини по темата: 28
29.03.2024 »
03.05.2023 »
22.06.2020 »
16.10.2019 »
02.04.2019 »
02.04.2019 »
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница

Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Novi-tvurdeniya-za-smurtta-v-Kyuchuka-i-dvoinata-igra-na-fatalnata-doznatelka-795402
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.