Вижте най-добрите учители и директори на пловдивски училища
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:47 / 30.05.2018Коментари ()19407
©
23-ма изявени учители и директори на училища от Пловдив и областта бяха наградени от Регионалното управление по образованието. Те получиха плакет за особени заслуги в професията, както и за постигнати значими резултати в образователно-възпитателния процес.

За пета поредна година призът получиха учители и директори, показали висок професионализъм по време на учебния процес. Един от тях е Ана Боргоджийска, начален учител в Основно училище "Христо Ботев“ в Раковски. Казва, че с голяма радост преподава на децата вече 22 години. А благодарение на иновациите учебната среда става все по-привлекателна.

От Регионалното управление по образованието благодариха на педагогическите специалисти от Пловдив и областта за успешното провеждане на Държавните зрелостни изпити и външното оценяване за 7 клас, съобщи БНТ.

В категорията за учител в начален етап бяха отличени Теодорка Галенчева и Десислава Герчева от ОУ "Кочо Честеменски", Виктория Стойнова от ОУ "Алеко Константинов" и Ана Боргоджийска от ОУ "Христо Ботев" в Раковски.

Плакети в категория "Педагогически специалисти в прогимназиален етап" получиха преподавателят по български език в СУ "Св. Седмочисленици" Ана Царева и колегата й по физическо възпитание Красимир Якимов. Елена Искилиева – учител по история в ОУ "Захари Стоянов", и Виолета Георгиева, която преподава по изобразително изкуство в СУ "Найден Геров", също получиха награди в този раздел.

Михаил Крантов, учител по история от Търговската гимназия, бе първият награден в раздела за гимназиален етап. Плакети получиха също педагогическият съветник от СУ "Хр.Г. Данов" Виолена Георгиева, инж. Лилия Дингилева – старши учител по теоретично обучение в Професионалната гимназия по механотехника, учителят по информатика и IT от Математическата гимназия Росен Вълчев за разработката на платформата за отпадащи ученици на РУО.



Още по темата: общо новини по темата: 275
27.05.2023 »
27.05.2023 »
27.05.2023 »
25.05.2023 »
24.05.2023 »
24.05.2023 »
предишна страница [ 1/46 ] следващата страница

Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Vizhte-nai-dobrite-uchiteli-i-direktori-na-plovdivski-uchilishta-793977
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.