Стотици абитуриенти никога няма да забравят супер преживяванията си в Megami Club Plovdiv
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:54 / 28.05.2018Коментари ()6067
Megami Club
бул. "Христо Ботев" N84

5 коментара за Megami Club
Най-очакваната седмица през месец май завърши. Поводът бяха абитуриентските балове, за които Megami Club Plovdiv организира подобаващи парти вечери, обединени от концепцията "In Paradise". В паметните нощи се включиха:

Прекрасната Емилия гостува в сряда на 23 май. Стартът на баловете с нея в Богинята на нощния живот беше достоен. 

Навръх 24 май Megami Club Plovdiv посрещна стотици абитуриенти, а на празника пя Тони Стораро. Човекът-глас тази година изпълни химна на завършващите като неговата песен "Абитуриенти" звучеше отвсякъде. На партито в Богинята на нощния живот абитуриентите имаха уникалната възможност и я чуха на живо няколко пъти от развълнувания Тони Стораро.

Вечната номер 1 в поп фолка - Камелия направи парти, само каквото тя умее, в петък. Нейните златни песни звучаха в Megami Club Plovdiv до сутринта. А само няколко часа след това се състоя закриването на "In Paradise"паметната седмица с наистина зрелищно събитие в събота вечер.

Мечтите се сбъдват тази седмица в Megami Club Plovdiv. Богинята на нощния живот има приятния навик да бъде парти раят на земята.

На "Dream on" седмицата през следващите дни ви очакват незабравими изживявания с най-големите попфолк изпълнители.Джена е певицата, която няма спиране. Тя го доказа отново с най-новия си хит "Хулиган", който вилнее из клубовете в цялата страна. В сряда вечер гостите на Megami Club Plovdiv ще го чуят за първи път на живо в града под тепетата. На събитието входът ще е свободен за студенти.Звездата, която прави супер хитове, но е известна и с участията си в множество благотворителни кампании - Анелия ще пее в Megami Club Plovdiv в последния ден на месец май.

Заповядайте! 1 юни в Богинята на нощния живот ще се отбележи както подобава. Самият Азис ще бъде звездата на нощта и това е достатъчна гаранция за една емоционална хитова нощ. Веднага на следващата вечер "Dream on" темата на Megami Club Plovdiv ще превземе изцяло заведението.
Рекламна публикация
РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ


Още по темата: общо новини по темата: 331
15.05.2024 »
14.05.2024 »
14.05.2024 »
14.05.2024 »
14.05.2024 »
14.05.2024 »
предишна страница [ 1/56 ] следващата страница

Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Stotici-abiturienti-nikoga-nyama-da-zabravyat-super-prezhivyavaniyata-si-v-Megami-Club-Plovdiv-793488
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.