Госпожица Медарова вече си има последовател от мъжки пол! Вижте какво меле направи голфаджия
Автор: Васил Динев 11:04 / 27.05.2018Коментари ()38332
© Фейсбук
Пияната танцьорка Габриела Медарова, която в средата на месец април помля 10 паркирани автомобила в пловдивския квартал "Кючук Париж", си има последовател.

Рано тази сутрин 39-годишен шофьор помля три паркирани автомобила във Велико Търново. Зрелищното меле е станало на ул. ''Полтава''. Кадри, запечатали последствията от опасното му шофиране, се появиха във фейсбук групата "Дивотия до шия".

Водач на "Фолксваген Голф" последователно е нацелил колите, спрени на улицата. Няма данни за пострадали. От кадрите във Фейсбук обаче се вижда, че материалните щети са доста сериозни. Очевидци споделят, че шофьорът е карал с висока скорост, колата му е криволичела, а пък след инцидента самият той леко се олюлявал. По-късно от МВР потвърдиха, че пробата за алкохол на шофьора е била положителна. Мъжът е на 39 години, от Велико Търново. Той е откаран в болница за изследвания.


Още новини от Национални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Gospozhica-Medarova-veche-si-ima-posledovatel-ot-muzhki-pol-Vizhte-kakvo-mele-napravi-golfadzhiya-793275
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.