В Пловдив МГЕРБ участва в конференция за програмата за млади предприемачи A.L.E.C.O
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:41 / 12.05.2018Коментари ()2760
©
Представители на младежката структура на ПП ГЕРБ в Пловдив-град участваха в конференция, организирана от евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков съвместно с национално сдружение "Младежки глас" за представянето на европейската програма A.L.E.C.O.  

Това е първата изцяло българска програма на Европейския съюз, чийто автор е най-младият български евродепутат и член на МГЕРБ Андрей Новаков. Чрез инициативата A.L.E.C.O.  - Achieve Leadership in Entrepreneurship and Cooperation Opportunities или Постигане на лидерство в предприемачеството и бизнес възможности, ще се разшири обхвата на програма "Еразъм за млади предприемачи".

Мирослав Тенев от ръководството на МГЕРБ – Пловдив-град, подчерта важността на тази конференция, защото програмата ще осигури пътуване за обмяна на опит на 120 млади предприемачи от Европейския съюз (или трети държави, участващи в програма COSME) във водещи компании извън Европа. Първоначалният обхват на програмата включва държави като: САЩ, Израел и Сингапур.

 


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/V-Plovdiv-MGERB-uchastva-v-konferenciya-za-programata-za-mladi-predpriemachi-ALECO-790753
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.