Страхотен скандал между две съседки в Пловдив заради мокра тераса
Автор: Мариана Панчева 22:05 / 26.03.2018Коментари ()18980
© Plovdiv24.bg
Пловдивчанка ремонтира терасата си и поиска парите за това от своя съседка. За проблема пред Plovdiv24.bg разказа потърпевшата, арена на междуособиците е блок 107 вх. Б в "Тракия". От документацията по казуса се вижда, че заявление за проблема съседката от първия етаж е подала още през лятото на 2016 година. Тогава тя се оплакала, че всеки път, когато вали, от остъклената терасата на втория етаж тече.

На място идва комисия от районната администрация. Установено е, че по тавана на терасата от първия етаж няма мокри петна и изменения на мазилката, по стените също няма изменение и нарушение на мазилката. Апартаментът на втория етаж е с ремонтирана тераса и няма причина да тече на по-долния етаж, се сочи още в констатацията.

Това обаче не задоволява госпожата и тя се жали отново. Така през февруари - в определен от нея час и ден (12 февруари) идва втора комисия. Експертите установяват мокри петна, а това кара съседката да направи ремонт на тавана на своята тераса, изисквайки средствата за ремонта - 150 лева, от съседката. 


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Strahoten-skandal-mezhdu-dve-susedki-v-Plovdiv-zaradi-mokra-terasa-782603
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.