Борисов: Гадове искат да ме бутнат заради тока като преди 5 г., няма да стане!
Автор: Мариана Панчева 17:53 / 27.02.2018Коментари ()9510
©
"Някой иска да повтори февруарските събития - по друг сценарий, но със същия изпълнител." Това заяви министър-председателят Бойко Борисов на специален брифинг по повод скандала със сделката за ЧЕЗ, предаде репортер на Plovdiv24.bg. 

По думите му цялата ситуация е добре скалъпен сценарий, спекулиращ с неговото име. "Видях как хората във Фейсбук се настройват срещу мен, как 3 000 000 изведнъж казват, че едва ли не аз съм направил тази глупост. Това е сценарият на тези гадове. Ще ги гоня докрай", коментира Борисов. 

"Сега в пространството се насажда планирано усещането, че зад някаква Гинка от Пазарджик стои някой от нас и прави сделка. Това е лъжа. Толкова ювелирна кооперация ми спретнаха - знаят, че съм в чужбина, че съзнанието ми е ангажирано там. Обещах да разнищя случая докрай."

По думите му в обществото се насажда мнението, че сделката е приключила, което обаче не отговаря на истината. Борисов съобщи, че за яснота се е обърнал към чешкия премиер. В писмото, което вече е получил като отговор, излиза информация, че банките само са изразили намерение за финансиране. "Хвърчащи листа, които нищо не значат, писма за комфорт", отсече премиерът. 

Борисов посъветва и президента да се обърне към своя колега, да попита, да се поинтересува. "Да вложим цялата мощ на държавата. Няма да дам да ни сринат репутацията." 


Още новини от Национални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Borisov-Gadove-iskat-da-me-butnat-zaradi-toka-kato-predi-5-g-nyama-da-stane-777642
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.