Силвестър Сталоун проговори за "смъртта си": Чудесно е да се върнеш от мъртвите!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:15 / 20.02.2018Коментари ()28580
©
Силвестър Сталоун проговори за "смъртта си". Това е вторият път, в който се разпространяват слухове за кончината на актьора и то само за две години. Слуховете за смъртта му изплашиха вчера феновете на холивудската звезда. Актьорът всъщност си е жив и здрав и дори се готви да нов филм отново с боксьорска тематика. 

"Моля ви, игнорирайте тези глупости. Аз съм жив, добре съм, щастлив съм и съм здрав. Постоянно раздавам удари. Чудесно е да се върнеш от мъртвите", написа той на профила си в Инстаграм. Няколко часа по-късно сподели и снимки и видео, на което е с дъщерите си. Франк, братът на Силвестър Сталоун също се изказа за "смъртта му".

"Слуховете за смъртта на брат ми са лъжливи. Някой с извратена деменция си мисли, че може да споделя това. Такива хора са ментално нестабилни и не заслужават място сред хората", ядосва се Франк. Семейството на Сталоун не обърна внимание на предния път, когато отново бе съобщено, че актьорът е починал, този път, обаче, са гневни и не крият реакцията си. 


Още новини от Любопитни новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Silvestur-Staloun-progovori-za-smurtta-si-Chudesno-e-da-se-vurnesh-ot-murtvite-776326
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.