Българин направи вълнуващо предложение за брак по време на полет, момичето онемя
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:37 / 16.02.2018Коментари ()7343
©
Вълнуващо предложение за брак бе направено на борда на полета София - Барселона на Wizz Air на 14 февруари. Българин превърна пътуването на приятелката си в невероятно романтично преживяване и заслужено бе награден със заветното "Да". Уникалното предложение в небето беше предварително организирано, като целият персонал на полета София - Барселона се включи активно, за да направи изненадата незабравима. След излитането на самолета екипажът поздрави пътниците по случай Свети Валентин, а в пътническия салон зазвуча тематична любовна песен. 

В този емоционален момент няколко представители на екипажа се насочиха към една от пътничките, за да й покажат надпис с важния въпрос "Ще се омъжиш ли". След това зад тях се появи и приятелят й, коленичил с табела с надпис "за мен" в едната ръка и годежен пръстен - в другата. Развълнувана до сълзи, бъдещата булка каза заветното "да". Отговорът й бе посрещнат с бурни аплодисменти от останалите пътници.


Още новини от Национални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Bulgarin-napravi-vulnuvashto-predlozhenie-za-brak-po-vreme-na-polet-momicheto-onemya-775583
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.