Пиян младеж опита да превземе крепостната стена в Хисаря с колата си
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:29 / 02.01.2018Коментари ()6827
©
18-годишният карловец Иван Василев е решил да се направи на бабаит в новогодишната нощ и да превземе 13-метровата крепостна стена "Камилите" в Хисаря. Момчето, заедно със свои приятели на 22 и на 25 години, пристигнали от Карлово. Младежите празнували при приятелката на Иван, която е от хисарския квартал "Миромир". Пийнали порядъчно и решили да направят няколко кръгчета из курортния град. Иван Василев, който е без книжка, взел колата на свой познат и я подкарал бясно по улиците на Хисаря. 

Не успял обаче да вземе остър ляв завой до един от символите на града-крепостната стена "Камилите" и се забил направо в нея. За щастие момчето е само с охлузвания, но дрегерът отчел 1.25 алкохол в кръвта. Единият от спътниците му е със счупен крак, другият е с наранявания по тялото и главата. И тримата на настанени в болница, няма опасност за живота им. В РУ Хисар е образувано досъдебно производство по случая. 


Източник: Блиц


Още новини от Регионални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/regionalni/Piyan-mladezh-opita-da-prevzeme-krepostnata-stena-v-Hisarya-s-kolata-si-767080
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.