Отиваща на важен изпит студентка оцеля по чудо на Игнажден в тежка катастрофа
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:46 / 20.12.2017Коментари ()4101
© БГНЕС
Студентка оцеля по чудо на Игнажден в тежка катастрофа, станала на пътя Русе - Разград. Момичето е откарано в УМБАЛ "Канев" в Русе, но без опасност за живота, предаде кореспондентът на БГНЕС за региона. Инцидентът е станал около 11.30 часа в участъка между селата Бъзън и Щръклево. Студентката, която е била зад волана на лекия автомобил "Опел", е пътувала от Разград към Русе, за да се яви на държавен изпит. Според предварителната информация тя не е шофирала с високо скорост, но тъй като пътят е бил хлъзгав, колата е поднесла. 

Момичето е изгубило управление, при което автомобилът се е преобърнал три пъти по таван и е излетял в крайпътната нива. На място са били извикани екипи на "Спешна помощ", полиция и пожарна. Причините за инцидента се изясняват. До обяд станаха още няколко катастрофи, главно заради хлъзганата настилка. За щастие всички те са с материални щети, но тъй като бяха на международното шосе и след изхода на София, се образуваха задръствания.


Още новини от Национални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Otivashta-na-vazhen-izpit-studentka-ocelya-po-chudo-na-Ignazhden-v-tezhka-katastrofa-765130
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.