Кал, смрад и непоносима мизерия се крият зад "елитните" пловдивски заведения
Автор: Васил Динев 10:58 / 17.12.2017Коментари ()37144
Кал, смрад и непоносима мизерия, съжителстват със скъпи коли, тунинговани жени и нахакани младежи в "елитните" пловдивски заведения.

На Сточна гара отскоро съжителстват Спирит, W garden и Мегами. Трите заведения се борят още с десетки в града ни за вниманието и парите на нощните птици на Пловдив.

Сигнал до Plovdiv24.bg обаче разкрива, че зад лъскавите фасади на заведенията на Сточна гара се крие непоносима мизерия.

Живущи в квартала ни изпратиха материали на които се вижда, че площта зад трите заведения е превърната в бунище и там се изхвърлят тонове боклуци от баровете, които стоят непочистени. Там плъхове и хлебарки съжителстват в синхрон с камарите боклуци и калта.

"Явно от заведенията се надяват, че прикритието на нощта ще ги спаси от възможността клиентите им да видят какви са условията около иначе скъпите обекти. Ние обаче сме тук и през деня и сме длъжни да търпим и гледаме мизерията им", алармира наш читател, живущ в квартала около гореспоменатите обекти.

Не е ясно как санитарните власти не са забелязали тази мизерия. Или може би са я забелязали, но "аристократично" я подминават?



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Kal-smrad-i-neponosima-mizeriya-se-kriyat-zad-elitnite-plovdivski-zavedeniya-764434
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.