Пловдивчанин излезе да разхожда кучето си, но преживя истински ужас!
Автор: Васил Динев 08:59 / 28.11.2017Коментари ()16962
Нападнат от опасно куче - така читател на Plovdiv24.bg започва сигнала си до нашата медия. И продължава: "Здравейте! Казвам се Петър Цветанов и съм собственик на едно малко двегодишно куче, което в неделя вечерта моят съквартирант Мариан Сечков разхождаше в "Смирненски" между бул. "Копривщица" и бул. "Свобода". Двамата бяха нападнати от друго куче немска овчарка, която е агресивна и още повече водено от възрастна жена, която няма как да го удържи при подобни случаи като този. 

Възрастната жена се загледала в строящите се блокове, когато немската овчарка вижда малкия Херо, дърпа и бяга от жената "водач" и атакува двамата. Херо захапан за корема с дълбока прободна рана, Мариан ухапан по ръката. Минувач се притичва на помощ и ги спасява, а собственичката бяга от мястото заедно с агресивното си куче.

Подаден беше веднага сигнал на номер 112, където полицията започна да издирва жената водач на атакуващото куче, придружавана най-вероятно от внука си. Спешна помощ се отзова бързо и екип беше изпратен на мястото за преглед на нападнатото момче. Изпращам снимки на Херо със следи от кръв и какъв е Херо като куче. Искам съдействие тази жена да се открие и да се пуснат жалби срещу агресивното куче и стопаните й".



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Plovdivchanin-izleze-da-razhozhda-kucheto-si-no-prezhivya-istinski-uzhas-760963
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.