Организаторката на "Мис България": Фотографът е виновен, има снимки и снимки!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:23 / 21.11.2017Коментари ()35534
Организаторката на конкурса "Мис България" 2017 Ирина Папазова обясни в предаването "На кафе" по Нова защо победителката събра толкова негативи и беше определена като грозна. По-рано пък новата миска гостува на Виктор Николаев и бе категорична: "Не, аз не съм грозна в никакъв случай". Според специалистката единственият виновник за помията, която се лее по адрес на Тамара Георгиева, е фотографът, който не я е снимал правилно. 

"Снимките, които изтекоха в мрежата, са ужасни и според мен това беше направено целенасочено. Снимано е с обектив за далечни снимки, след което е приближено. Зуумнато е... ама много е зуумнато.", възмутена е организаторката. "Да, Тамара има специфичен нос и това не е хубавият й профил. Но никой не може да я види така, както я видяхме ние. Нарочно я изкараха в такава светлина, за да предизвикат скандал. На една от снимките и мен ме има, но съм изрязана, иначе и аз изглеждам ужасно. Всички знаем, че има снимки... и снимки!", категорична е Папазова. Стефан на Гала пък я успокои, че приема избора на Тамара за "Мис България".


Още новини от Национални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Organizatorkata-na-Mis-Bulgariya-Fotografut-e-vinoven-ima-snimki-i-snimki-759655
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.