Добра новина и приятна изненада за всички, решили да се оженят в Пловдив
Автор: Мариана Панчева 09:20 / 21.10.2017Коментари ()8281
© Plovdiv24.bg
Снимка: Архив
Голям ремонт очаква Дома на младоженците в Пловдив, научи Plovdiv24. Добрата новина за читателите ни бе потвърдена и от директора на ОП "Радостни обреди" Румяна Толова.
Голямата зала очаква пълна промяна със средства, които общинското предприятие ще получи от бюджета на Пловдив.

"Младоженският дом не е сменял визията си от 60-те години на миналия век, когато е построен", разказа за читателите ни Толова. 

"Сградата е стара, а искаме да придобие модерен вид, искаме да е удобна, красива и функционална. Още е рано да се говори за точни проекти и визия, но се радвам и съм благодарна, че получих съдействие от кмета Иван Тотев за реализиране на този проект. Ще изчакаме да бъдат отпуснати средствата и започваме усърдна работа."

Все още подробен план за ремонта няма, но има идеи за това как ще изглежда. Най-общо ще бъде подменена дограмата и покривът, ще се се сменят настилките, ще бъде основно ремонтирана и залата за младоженци, която ще се сдобие и с интересна придобивка. 

"Това ще бъде изненадата и комплиментът към младоженците, избрали Пловдив за сключване на граждански брак. Искаме да им дадем не просто ритуал, а едно ра
© Plovdiv24.bg
Румяна Толова - директор на ОП "Радостни обреди"
злично преживяване." , сподели Толова. 

Има и друга промяна - след ремонта администрацията на общинското предприятие ще освободи помещенията, които заемаше до момента в зала "Лотус", очакванията са там да се настанят експонати на Природонаучния музей. Така служителите, грижещи се за бракосъчетанията на влюбените, ще разположат офисите си в една част от бившата бирария "Розенхоф". Имотът е общински, но дълго време не успя да намери нов наемател и сега ще заживее нов живот на ново поприще. Очаква се средствата за ремонта да бъдат гласувани на Общинска сесия през следващата седмица.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Dobra-novina-i-priyatna-iznenada-za-vsichki-reshili-da-se-ozhenyat-v-Plovdiv-753963
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.