Нов ритейл парк на булевард "България"
Автор: Мариана Панчева 11:45 / 09.09.2017Коментари ()24945
Истински мини ритейл парк се оформя на бул. "България" - точно на мястото на бившия магазин "Практикер", който през миналата година се измести в чисто нова сграда на "Кукленско шосе", предаде репортер на Plovdiv24.bg. Имотът е частен, а фирмата-собственик вече подготвя мястото за нов живот. На площ от близо 2000 квадрата тук трябва да отвори врати през ноември магазин "Лидл"

Готови са помещенията и на магазин от международната верига JYSK. Той може да отвори още през следващата седмица. Въпрос на време е в обекта врати да отвори и аптека. За пловдивчани има и още една добра новина - паркингът предлага над 200 места.

Продължава обаче да не е ясно кой ще заеме огромното свободно пространство, което по първоначални планове е трябвало да бъде магазин на "Технополис". Plovdiv24.bg научи, че преговорите със собственика на веригата са пропаднали и сега се водят разговори с няколко други фирми. Голяма верига за търговия с дрогерийни стоки също е трябвало да отвори обект, но в последния момент и тя се е отказала.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Nov-riteil-park-na-bulevard-Bulgariya-745861
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.