Болид от "Формула 1" идва в Пловдив, по улиците ще видим и електрически автобус
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:33 / 08.09.2017Коментари ()8381
©
Мотокар рекордьор и болид от "Формула 1" са сред най-атрактивните експонати на Международния технически панаир в Пловдив. Той ще представи авангардни решения за индустрията и дома от 25 до 30 септември. За първи път ще бъде изложен най-големият мотокар, произвеждан в България. Машината е рекордьор, защото може да се справи с товар от 33 тона. Използва се в пристанища, каменни кариери и леярни, обясняват изобретателите от "17 Н".

Истински състезателен болид ще украсява щанда на "Тексимп". Фирмата доставя металообработващи машини с цифрово програмно управление от световни марки. Сред тях е и Haas Automation, която има собствен отбор, участващ в надпреварите във "Формула 1". Негов супермощен автомобил ще пристигне в Пловдив след триумфа си по пистите в цял свят. По улиците на града ще дефилира електрически автобус, произведен в Чехия. Той също е един от топекспонатите на Есенния панаир. 


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Bolid-ot-Formula-1-idva-v-Plovdiv-po-ulicite-shte-vidim-i-elektricheski-avtobus-745736
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.