Пловдивска певица: Ограбиха ме скандално!
Автор: Васил Динев 15:52 / 27.08.2017Коментари ()23576
© Fen Folk TV
Пловдивска певица, която миналата година попадна в шумен скандал, се свърза с Plovdiv24.bg, за да разкаже защо се чувства ограбена. Ето и думите й без редакторска намеса: Здравейте! Казвам се Емилия Стрехина. Миналата година участвах в "Пирин фолк" с авторска песен - "Любовта се върна". Музиката и текстът са на майка ми - Милена Стрехина. За моя голяма изненада снощи, докато гледах тазгодишния фестивал, се оказа, че една от участничките - Камелия Ванчева е откраднала част от моята песен. 

Държа да подчертая, че нямам нищо против нея, напротив - дори й пожелавам успех. Очевидно обаче тя ползва отсвира на моята песен, тоест част от аранжимента. Оригиналът е мой и сега някой друг е използвал част от отсвира, което лесно се разбира, че е взето едно към едно. Възмутена съм, защото аз съм плащала пари за аранжирането и всичко това са мои разходи. 

При рекламата на нейната песен "Сватбеният ден" са орязали въпросния отсвир, защото им е направило впечатление и умишлено са го махнали, което подсказва, че има нещо нередно. Аз тази година не участвам и нямам намерение повече да участвам. Крайно разочарована съм - миналата година по мой адрес се изприказваха купища компромати, но сега аз съм засегната и ощетена от тази интелектуална кражба. 


Още по темата: общо новини по темата: 3
31.08.2016 »
30.08.2016 »
29.08.2016 »

Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Plovdivska-pevica-Ograbiha-me-skandalno-743325
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.