Престижният Vogue също препоръча Пловдив в своя класация
Автор: Васил Динев 22:11 / 22.08.2017Коментари ()3674
©
Престижното международно онлайн издание на Vogue класира Пловдив в своя класация, видя Plovdiv24.bg. Своеобразният списък, публикуван днес, е озаглавен "10-те европейски града извън радара, където да избягате". Предложенията на Vogue са насочени към туристите, които искат да посетят нещо различно от тривиалните топ-дестинации като Айфеловата кула в Париж. Изданието започва предложенията си с обяснението, че това са едни от най-добрите дестинации "извън радара" в Европа, за които читателите им може и да не знаят много, но със сигурност ще искат да посетят.

Описанието на Пловдив започва с това, че е град, основан преди 8000 години и най-старият жив град в Европа. Също като Рим, Пловдив не само има тепета, но впечатлява и с романтичен чар своите посетители. В краткото описание са споменати Античния театър, възрожденските къщи от 19-ти век, обновеният ни артистичен квартал Капана.

В списъка с препоръчани градове влизат още: Орхус (Дания), Лисабон (Португалия), Мюнхен (Германия), Осло (Норвегия), Единбург (Шотландия), Солун (Гърция), Болоня (Италия), Любляна (Словения) и Севиля (Испания).


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Prestizhniyat-Vogue-sushto-preporucha-Plovdiv-v-svoya-klasaciya-742518
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.