Разнообразна програма за Международния ден на младежта в Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:22 / 11.08.2017Коментари ()2625
©
Международният ден на младежта 12 август ще бъде отбелязан в Пловдив с разнообразна програма. Център на събитията е Цар Симеоновата градина. На площадката до виенския павилион от 18 ч. утре започва хепънинг с игри, който ще прерастне в парти. Международният ден на младежта тази година е с мото "Разчупи се". Предизвикателството към младите хора е да се обединят в отбори и да се състезават помежду си. 

В състезанието ще участват 20 отбора, всеки от които ще включва между двама и четирима младежи на възраст 15-29 години. Всеки отбор ще премине през 12 загадки - логически игри и физически предизвикателства, като критериите за получаване на точки във всяка от тях ще бъдат уменията за работа в екип, съобразителност, бързина, наблюдателност! Всеки отбор ще получава точки и за времето, с което финишира. За най-добрите ще има атрактивни награди.

Успоредно с това за любителите на настолните игри са предвидени над 10 ролеви и ситуационни игри. Празникът ще завърши с рок концерт на групите Red Tigger u Noisy Bastardz. Организатори на празника са Община Пловдив, Младежки информационно консултантски център / МИКЦ/ Пловдив и МИКЦ Младеж&КО.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Raznoobrazna-programa-za-Mezhdunarodniya-den-na-mladezhta-v-Plovdiv-740422
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.